ALGEMEEN

Ik kies ervoor om met kleine groepen te werken. Dit betekent maximaal 8 deelnemers per groep. Niks is vervelender dan lang op je beurt moeten wachten, of te lang aanmodderen, zonder gerichte aanwijzingen te krijgen.

 

Bij een spat regen, of hier en daar een bui gaan de lessen gewoon door. Buitenmensen en skiken zijn tenslotte all terrain & weather proof. Natuurlijk zijn er ook grenzen aan een uitdagende buitenbeleving. Bij extreem weer, hoosbuien, hagel en sneeuw, wordt de les 1 week opgeschoven.

Ik adviseer je om comfortabel zittende sportkleding en sport- of wandelschoenen aan te trekken. Ook is het verstandig om een bidon water en misschien iets te eten voor na de les mee te nemen. Tjitfit zorgt verder voor de skikes (vanaf maat 36), beschermers, helm, veiligheidshesje en stokken.

LEREN SKIKEN IN ÉÉN UUR

Tijdens de kennismakingsles kun je ontdekken hoe leuk het skiken is en of het bij jou past. Tijdens deze 1 uur durende les gaan we aan de slag met de basisvaardigheden van het skiken, zoals houding en balans, (stok)afzet en remmen. Je zult ervaren hoe snel je al op de skikes uit de voeten kunt, want aan het einde van de les maken we al een klein tochtje.

De "leren skiken in één uur" les wordt gehouden op het Gezondheidspark in Hengelo.

 

De volgende les is gepland op
zondag 12 januari van 09.30 tot 10.30 uur.
De les gaat door bij een minimum aantal van 2 deelnemers.

TARIEF

De kosten voor een kennismakingsles cross skaten bedragen € 18,--- per persoon. Dit is inclusief btw, het gebruik van cross skates, stokken, helm, knie- en elleboogbeschermers. Als je je samen met een vriend(in) aanmeldt, ontvang je beide 5% tariefkorting. Wel zo gezellig en voordelig.

AANMELDEN

Stuur via het contactvenster een bericht naar info@tjitfit.nl. Je ontvangt dan aanvullende informatie en een uitnodiging om je voor de kennismakingsles cross skaten aan te melden.

BASIS

De basiscursus van 5 lessen is een vervolg op de "leren skiken in één uur" les. We gaan verder met houding en balans, (stok)afzet en remmen. Ook gaan we aan de slag met bochten maken, hoe je vooruitkomt op wisselende ondergrond en hoe je een heuvel op en - niet onbelangrijk - veilig weer afkomt. De oefenlocaties zijn in en om Hengelo en Enschede.

 

De volgende basiscursus is gepland voor komend voorjaar. De lessen vinden plaats op 5 zondagochtenden en de data vind je binnenkort op deze website. De lestijden van de basiscursus zijn steeds van 09.30 tot 10.45 uur.
De basiscursus gaat door bij een minimum aantal van 6 deelnemers.

Je kunt je ook als groep (6 tot 8 personen) voor de basiscursus aanmelden. In dit geval kunnen lesdata, tijdstip en locatie in onderling overleg worden vastgesteld. Als groep ontvang je 5% tariefkorting. Betaling en aanmelding lopen in dit geval via één deelnemer.

TARIEF

De kosten voor de basiscursus skiken bedragen € 85,--- per persoon. Dit is inclusief btw, het gebruik van skikes, stokken, helm, knie- en elleboogbeschermers. Als je je samen met een vriend(in) aanmeldt, ontvang je beide 5% tariefkorting. Wel zo gezellig en voordelig.

AANMELDEN

Stuur via het contactvenster een bericht naar info@tjitfit.nl. Je ontvangt dan aanvullende informatie en een uitnodiging om je voor de basiscursus aan te melden.

CLINIC

Skiken is nog een relatief onbekende sport in Nederland. Een clinic skiken is dus weer eens wat anders om met je familie, vrienden, of collega's uit te proberen. Tijdens deze clinic ga je lekker buiten aan de slag en ervaar je hoe je al snel met de skikes uit de voeten kunt. Goed voor de teambuilding, als energy boost en wel zo gezellig als je de clinic gezamenlijk met koffie, thee of een lunch afsluit.

TARIEF

Op aanvraag.

Tjitfit is powered by Doeltrainingen

Doeltrainingen is ook eigenaar van
SIMPLgaming

OnderNAP

Volg Tjitfit op

  • Facebook Social Icon
linkedin.png